Килимок для мишки ERGO MP-330XL Коврик Black

155.04 грн
Під замовлення
Доставка та оплата
Наші переваги
  • — Гарантія якості
  • — Програма лояльності
  • — Знижки оптовим покупцям
  • — Повернення та обмін
  • — Різні способи оплати
Знайдіть схожі
ЗРУЧНИЙ АКСЕСУАР – ЗАПОРУКА ВДАЛОЇ ГРИ

Професійні геймери знають, що успіх гри залежить від дрібниць. Зручна ігрова поверхня – саме той аксесуар, на якість і комфорт якого потрібно звертати увагу. Килимок для професійного геймінгу ERGO MP-330XL стане незамінним помічником у віртуальних боях і припаде до душі завзятим комп'ютерним гравцям. Він має комфортний збільшений розмір 750 х 280 х 3, який не перешкоджає ковзанню миші та дає ще більше місця для маневрів.
ПРАКТИЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ У ДРІБНИЦЯХ

Поверхня виконана із щільної гладкої тканини, яку чітко розпізнає оптичний датчик миші. Рівно прошиті краї підвищують довговічність аксесуара та забезпечують максимально гладку поверхню для ковзання мишки. Підкладка ERGO MP-330XL виконана з каучуку, а це значить, що килимок щільно фіксується на поверхні комп'ютерного столу, не ковзає по ній і не зминається під рукою навіть під час найінтенсивнішої гри.
ДОВГОВІЧНІСТЬ ТА СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН

Крім того, ігрова поверхня має яскравий і стильний дизайн, а значить буде не тільки зручним, але і ефектним аксесуаром, який прослужить довго та зробить перебування за комп'ютером комфортнішим.
Відгуки Килимок для мишки ERGO MP-330XL Коврик Black

Відгуки не знайдено

Можливо Вас зацікавить
Швидка доставка

Наша компанія здійснює доставку по всій Україні

Гарантія якості

Ми пропонуємо тільки ті товари, в якості яких ми впевнені

Повернення та обмін

У вас є 14 днів, щоб перевірити вашу покупку